Super Slim te ajuta sa iti intelegi pierderile in greutate

Cum devenim supraponderali?

Daca mananci mai multe calorii decat poate arde corpul tau, caloriile in plus se depun ca grasime si te ingrasi.

 

Mit: Crezi ca te-ai ingrasat deoarece ai probleme cu glandele?

Multi oameni cred ca sunt supraponderali pentru ca glandele lor nu mai functioneaza corect. Totusi, cand doctorii fac teste pe glande, in special tiroida, rezultatele se incadreaza in limitele normale.

Mit: Crezi ca ai un metabolism incet?

Oamenii cred ca devin supraponderali pentru ca au un metabolism incet. De fapt, cu cat cantaresti mai mult, cu atat creste viteza metabolismului tau.

Mit: Oare sunt genele de vina?

Nu exista nimic daunator in genele tale, desi unele persoane este posibil sa fi mostenit slabe mecanisme de control ale apetitului. Tinzi sa te simti mai infometat decat alte persoane, asa ca vei consuma mai multe calorii decat ai nevoie si astfel iei in greutate.

 

Cum se face ca in ultimii ani dietele includ din ce in ce mai putine calorii, cand statistic vorbind greutatea corporala creste?

Majoritatea dintre noi am devenit mai putin activi fizic. Stam in fata televizorului sau a computerului in loc sa ne plimbam sau sa mergem pe bicicleta. Folosim masina pentru a merge la magazinul de pe colt si folosim liftul in loc de scari. Daca am merge cu 2 km mai mult in fiecare zi timp de un an am pierde peste 4 kg de grasime; in mod invers, daca reduci distanta de mers cu 2 km pe zi te ingrasi 4 kg, daca nu reduci si aportul de calorii.

De ce mancam mai mult decat avem nevoie?

1. Mancatul ca alinare este principala cauza. Cum te simti poate afecta cat de mult mananci. Este tentant sa mananci cand esti stresat, depresiv sau nervos. Plictiseala este un alt declansator al foamei psihologice.

Pont Super Slim: data viitoare cand esti plictisit du-te la plimbare. Te ajuta cu moralul si vei arde calorii.

 

2. Am devenit programati sa raspundem la anumiti stimuli – de exemplu, mirosul mancarii ne face sa salivam si vrem sa mancam. Daca te expui la mancare prea des in timpul zilei vei ajunge sa mananci mai mult decat ai nevoie.

Pont Super Slim: redu timpul petrecut in bucatarie si nu tine biscuitii la vedere, ci intr-un dulap la care ajungi greu.

 

3. Unii dintre noi mananca in anumite situatii chiar daca nu ne este foame cu adevarat.

Pont Super Slim: data viitoare cand mergi la cinematograf gandeste-te de doua ori inainte de a cumpara floricele.

 

Cum poti scadea in greutate?

Super Slim te ajuta. In primul rand, motiveaza-te. Cercetari au aratat ca ceea ce te motiveaza depinde de varsta si de cat de supraponderal esti. Cele mai intalnite motive pentru care oamenii vor sa slabeasca sunt:

  • Hainele iti sunt prea stramte si te simti incomodat.
  • Nu esti multumit de forma si infatisarea ta.
  • Te preocupa propria sanatate, mai ales la o varsta inaintata.
  • Iti lipseste increderea in tine la serviciu si in prezenta prietenilor.

1 comment:

  1. Acest blog este uimitor. Mulțumesc foarte mult. Toți acei oameni care sunt îngrijorați din cauza corpului de grăsime, ar trebui să încerce latte negru. Vizitați această informație pentru mai multe informații: Black Latte Comentarii, păreri, opinii - Pierde Greutate

    ReplyDelete