Regulile de aur Super Slim in materie de slabit


Urmati toate regulile prezentate si veti privi varianta noua, mai slaba a dumneavoastra, in foarte scurt timp.

1. Mancati cel putin trei mese pe zi.

Daca vreti mai multe, serviti mai multe. Cinci mese mai mici pe zi poate fi o alta idee buna. Mesele regulate va ajuta sa evitati rontaitul si sa preveniti senzatia de foame.

2. Completati un jurnal in fiecare saptamana.

Dieta Super Slim va obliga sa tineti unul la inceputul acesteia, dar adevaratul succes al dietelor vine din completarea saptamanala a jurnalului. Jurnalul „adevarului” previne amnezia celui care slabeste. Nu poti „uita” ce ai mancat, daca totul este in scris. Nu vei trisa dieta atat de mult daca stii ca va trebui sa admiti acea scapare in jurnal.

3. Folositi farfurii mai mici.

Daca pui cu varf intr-o farfurie mica, psihologic va parea mai mult. Tine minte ca mananci si cu ochii.

4. Incearca sa ai o dieta echilibrata.

Foloseste alimentele la maximum  din dieta ta Super Slim. Variaza gustarile. In acest fel vei continua sa te bucuri de dieta si nu te vei plictisi. O dieta echilibrata este importanta pentru a mentine sanatatea si starea de bine.

5. Cantareste toate alimente restrictionate cu cantarul de bucatarie.

Daca nu cantaresti alimentele restrictionate si nu scazi in greutate, atunci acesta este cu siguranta motivul. Tine minte: daca nu cantaresti alimentele inseamna ca mananci nelimitat din toate alimentele din dieta. Mancand fara limita nu vei pierde kilograme, ci le vei depune.

6. Nu depasi portia de dulciuri.

Ramai in limita a 200 de calorii!

7. Nu te cantari acasa.

Trebuie sa te cantaresti o singura data pe saptamana, in acelasi loc, la aceeasi ora si pe acelasi cantar.

8. Fii realista in telurile tale.

Dupa prima saptamana de folosire a Super Slim ar trebui sa slabesti in medie 0,5-1 kg pe saptamana. Gandeste-te de cand ai probleme cu greutatea; majoritatea oamenilor au probleme de ani de zile. Nu trebuie sa speri ca Super Slim te va schimba peste noapte. Cu cat pierzi mai incet kilograme si iti reeduci obiceiurile de consum, cu atat mai mult scade riscul de a te ingrasa la loc.

9. Fa miscare.

Incepe incet si creste treptat intensitatea si durata efortului fizic. Fa ceva ce iti place. Exercitiile fizice te vor tonifia, iti vor da mai multa energie si, in combinatie cu dieta Super Slim, iti vor permite sa slabesti mai repede.

10. Fixeaza-ti un scop.

Un scop poate fi sa scazi un numar la imbracaminte. Poti pastra o poza cu tine intr-o ipostaza mai slaba, ca sa vezi mereu la ce vrei sa te intorci. Oricare ar fi scopul tau, asigura-te ca il ai intotdeauna in minte.

No comments:

Post a Comment